Team navigáció

A változások tudatos előidézése - együtt

Gyorsan változó környezetben és gyors szervezeti átalakulások során minden csapatnak újra kell igazodnia a szervezet egészére vonatkozó irányokhoz.
Ennek elmulasztása esetén a csapat képtelen lesz teljesíteni a tőle elvárt eredményeket.
A team navigáció egy olyan éves folyamat, amelynek alapja a szervezetet alkotó csapatok kétnapos, strukturált navigációja, melynek során az egyes csapatok tagjai közösen alkotják meg az adott csapat előrelépésének és összehangolásának következő szakaszát.

A team navigáció folyamatának akkor veszik hasznát, ha le kell bontani egy új szervezeti stratégiát és eljuttani az egyes csapatokhoz, ha bizonyos csapatok komoly változással szembesülnek, ha új a csapat vezetője, ha éves elvonulásra készülnek a következő év megtervezése céljából, vagy akár csapatépítési, csapatfejlesztési folyamatként.

Gyors és mélyreható, strukturált, együttesen létrehozott, csapatépítő, erőteljes hatással járó, elkötelezettséget teremtő, összpontosító és eredményorientált.

Hogyan működik?
Szemtől szembeni beavatkozás: 

Kétnapos, interaktív folyamat facilitátorral, melynek során a N.E.W.S.™ Iránytű felhasználásával a csapat tagok együtt teremtik meg a csapat számára a következő szakaszt.

Előkészítés

A folyamat interjúkból, internet-alapú felmérésekből és elemzésből, valamint végül - az eredmények alapján - a megoldás testre szabásából áll.

Megvalósítás

Négy darab ellenőrzési pont egy évben

Opcionális: N.E.W.S. ™ Vezetői coaching.

Folyamat utáni kérdőívek 3 hónap múlva a megtérülés felmérésére.

Mire számíthat?

Gyors és mélyreható folyamatra, amely egy kétnapos strukturált, stratégiai workshopon alapul.                

 

Gyors, mélyreható és strukturált folyamat, amely a N.E.W.S.™ Iránytűn alapuló kétnapos, közös navigációt foglalja magába. Erőteljes hatással járó, elkötelezettséget teremtő és motiváló folyamat, amely a team tagok összehangoltságához, elkötelezettségéhez és felelősségvállalásához vezet. Eredményorientált, világos teljesítendők. Kiváló referenciák nemzetközi szinten.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet