Szervezeti navigáció

Gyors - mélyreható - stratégiai

Folyton változó körülmények között és változó piaci helyzetekben a felső vezetői teamnek együttesen gyakran újra fel kell mérnie a teljes szervezetet, döntést kell hoznia róla, és új irányt kell szabnia számára.

 

Ha ezt elmulasztják időben megtenni, az stagnáláshoz vezet.

 

A szervezeti navigáció egy olyan éves folyamat, amelynek alapjául a felső vezetői teamek 2 napos, strukturált stratégiai navigációs folyamata szolgál, amelynek során együtt teremtik meg a szervezet stratégiájának következő szakaszát és új fókuszterületét. Ezt negyedéves felülvizsgálati megbeszélés követi annak biztosítására, hogy a folyamat továbbra is jó úton haladjon.

 

A Szervezeti navigációnak akkor is hasznát veszik, ha új vezető kerül a válllalat élére, ha új a felsővezetői csapat vagy új tagok vannak benne, ha változtatni kell a szervezet stratégiáján vagy ha az üzleti környezete jelentősen változik, ha a felsővezetői teamben összhangot és együttműködést szükséges teremteni, illetve ha világos, strukturált folyamatra van szükség a felsővezetők éves elvonulásának lebonyolításához.

 

Gyors és mélyreható, strukturált, egyszerre befelé és kifelé irányuló, konszenzust eredményező, erőteljes hatással járó, elkötelezettséget teremtő, összpontosító és eredményorientált.

Hogyan működik?
Szemtől szembeni beavatkozás

Facilitátor által vezetett két napos, interaktív folyamat, mely a N.E.W.S.™ Iránytűre épül, és melynek során közösen alkotják meg a szervezet számára a következő életszakaszt.

Előkészítés

A folyamat interjúkból, internet-alapú felmérésekből és elemzésből, valamint végül - az eredmények alapján - a megoldásnak az adott szervezetre vonatkozó testre szabásából áll. 

Facilitátor által vezetett két napos, interaktív folyamat, mely a N.E.W.S.™ Iránytűre épül, és melynek során közösen alkotják meg a szervezet számára a következő életszakaszt.

Megvalósítás

Facilitátor által vezetett három napos, interaktív folyamat, mely a N.E.W.S.™ Iránytűre épül, és melynek során közösen alkotják meg a szervezet számára a következő életszakaszt.

Opcionális: N.E.W.S. ™ Vezetői coaching.

Folyamat utáni kérdőívek 3 hónap múlva a megtérülés felmérésére.

  • Gyors és mélyreható folyamat, amely egy három napos strukturált, stratégiai workshopon alapul.                

  •  Erőteljes hatással járó folyamat, amely tevékeny elkötelezettséget és megújult motivációt teremt.

  •  Kimagasló üzleti eredmények világszerte bizonyított referenciákkal és a szervezet következő szakaszára egyértelműen meghatározott célkitűzések és teendők.

Mire számíthat?

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet