Emberek vezetése

Vezető mint coach (MAC - Manager as Coach)

Hatásos coaching beszélgetések

A szervezetek elvárják, hogy vezetőik aktív szerepet vállaljanak embereik fejlesztésében, coacholásában, elköteleződésében és megtartásában. A vezetők többsége nincs megfelelően felkészítve erre.

A MAC úgy lett kialakítva, hogy felkészíti a vezetőket arra, hogy rövid, hathatós coaching beszélgetéseket tudjanak lefolytatni csapatuk tagjaival, akik így tovább tudnak lépni, megbirkóznak a kihívásokkal és jobban teljesítenek.

A MAC-nak akkor veszik leginkább hasznát, ha első és második vonalba tartozó menedzsereket kell fejleszteni, vagy ha a vezetőket fel akarják vértezni olyan eszközökkel, amelyek révén segíteni tudnak csapatuknak, hogy a változó környezetben is megállják a helyüket.

A résztvevők megtanulják, hogyan folytassanak le akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetéseket, hogyan fejlesszék ki vezetőként azokat a könnyen alkalmazható képességeket, melyek a gyors és egyszerű értékeléshez és beavatkozásokhoz szükségesek, valós munkahelyi szituációkat gyakorolnak, elsajátítják a helyzetfelmérés és coaching eszköztárát és készségeit.

Hogyan működik?
Szemtől szembeni beavatkozás: 

2 napos workshop, amely coaching szemléletmóddal, készségekkel és eszközökkel vértezi fel a menedzsereket, hogy hathatós coaching beszélgetéseket tudjanak folytatni.

Sok helyzetgyakorlattal tarkított képzés.

Előkészítés

Workshopot megelőző online kérdőív.

Előkészítés és a program szervezetre való szabása. 

Megvalósítás

Opcionális: nyomonkövető és alkalmazást elősegítő megbeszélések.

Workshop utáni online kérdőív a megtérülés mérésére.

Mire számíthat?

A vezetők elsajátítják, hogyan mérjék fel beosztottjaik coaching beszélgetések iránti igényét.  Megtanulják, hogyan folytassanak le hathatós egyéni coaching beszélgetéseket, és így olyan gyakorlati eszközöket sajátítanak el, amelyekkel akár munka közben is coacholni tudják team tagjaikat. Fejlesztik egyének vezetését szolgáló készségeiket és elősegítik a coaching kultúra kialakulását a szervezeten belül.

A MAC menedzsereket hivatott kiképezni arra, hogy rövid, hathatós coaching beszélgetéseket tudjanak lefolytatni az egyes csapat tagokkal, akik így tovább tudnak lépni elakadásaikban, megbirkóznak a kihívásokkal és jobban teljesítenek.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet